Proč je výhodný pronájem vozů z autopůjčoven


Nemáte auto, protože bydlíte v Praze, dojíždíte do zaměstnání dvě stanice metrem a trávíte většinu času doma a z města se dostanete tak dvakrát, třikrát za měsíc jen o víkendech, a snadno jste si propočítali, že se vám auto prostě finančně nevyplatí, když si jej můžete kdykoli pronajmout v autopůjčovně? Třeba vůz Škoda Fabia Combi III TSI Autopůjčovna Milan s klimatizací a centrálním zamykáním, v perfektním technickém stavu, s nímž můžete podniknout výlet do přírody nebo pobyt na dovolené zcela bez starostí?

auto z půjčovny

Někomu se skutečně nevyplatí investovat peníze do koupě vozidla, když jej využije sotva několikrát do roka, a navíc do něj musí vysloveně „sypat“ peníze horem dolem v rámci plateb STK, povinného ručení, dálničních známek a náhradních dílů včetně výměny pneumatik a provozních kapalin.

jízda po silnici

Vozidla z půjčoven vám poslouží za poplatek výrazně nižší v porovnání s investicí do vlastního vozu, ale hlavně vám odpadne stres, který provází každého majitele osobního auta, přičemž ten si nikdy není jistý, zda je v autě všechno po technické stránce v pořádku, a zda zaplatil všechny poplatky, co má platit. S autem z půjčovny se soustředíte pouze na váš vlastní program volného dne, a jedinou starostí je pojištění, které si ve vlastním zájmu raději zajistěte, kdyby se vám podařilo poškodit vozidlo vaší vinou.

Vůz vám přistaví kamkoli v Praze

Další výhodou pražské autopůjčovny je přistavení vozidla kamkoli na území Prahy včetně ruzyňského letiště – toto se vám může hodit například ve chvíli, kdy očekáváte přílet vašich blízkých ze zahraničí, a chcete s nimi vycestovat někam za prahu, podívat se například do Posázaví, na řeku Berounku do Zbečna, na přehradu na Klíčavě, na hrad Karlštejn, Křivoklát, Kokořín či Český Šternberk, anebo chcete vycestovat někam dál, na Máchovo jezero, do Českého ráje, do Jizerských hor či do Krkonoš.

Nemáte auto, protože bydlíte v Praze, dojíždíte do zaměstnání dvě stanice metrem a trávíte většinu času doma a z města se dostanete tak dvakrát, třikrát za měsíc jen o víkendech, a snadno jste si propočítali, že se vám auto prostě finančně nevyplatí, když si jej můžete kdykoli pronajmout v autopůjčovně? Třeba vůz Škoda Fabia Combi…