Nízké náklady na život


Pokud už delší dobu zvažujete že se nastěhujete do vlastního domu, nejspíš přemýšlíte nad tím, jestli si ho dokážete postavit sami anebo využijete nějakou stavební firmu. Jistě jste v minulosti zaznamenali některé kauzy se stavebními firmami, kdy firmy vybraly od klientů peníze, ale postavily maximálně základovou desku, a někdy ani to ne. Lidé tak přišli o peníze, a ještě měli většinou průšvih, protože peníze pocházely z hypotéky. Banku taková situace nezajímá, a v tomto případě bude požadovat peníze okamžitě vrátit, protože nebyly použity ke sjednanému účelu.

rodinný dům

V případě že nemáte prostor na to abyste si stavěli dům svépomocí, nezbývá vám nic jiného než si stavební firmu opravdu najít. Je dobré vybírat firmu pečlivě a rozhodně nic neuspěchat. Na trhu jich totiž působí víc než dost, a ne každá je opravdu spolehlivá. Vždy si u každé firmy pročtěte recenze a zkušenosti ostatních klientů, protože právě zkušenosti ostatních vám pomohou v rozhodování nejvíce. Pokud některá firma, byť jen jedinkrát nedodržela, co slíbila, určitě není dobré s ní podepisovat smlouvu o výstavbě domu. V případě že vás zajímá stavba domu na klíč, vyberte si některý z našich typových projektů.

tepelné čerpadlo

Tyto projekty jsme si připravili sami, a můžete si prohlédnout celý náš katalog, kde se u každého domu dozvíte i technické údaje. Stavíme čtvercové a obdélníkové bungalovy, které jsou opatřeny sedlovou i valbovou střechou – záleží jen na tom co se vám líbí víc. Stavíme nízkoenergetické domy https://www.enerdomy.cz/, které jsou opatřeny solárními panely a také tepelným čerpadlem. Díky tomu nebudete za energie platit tolik peněz jako platíte teď v pronajatém bytě. Moderní technologie jsou mezi klienty velice populární, a proto jsme se rozhodli je dodávat automaticky. V našich domech nenajdete pouze kuchyňskou linku, protože jde o snad nejvíce individuální věc v domě.

Pokud už delší dobu zvažujete že se nastěhujete do vlastního domu, nejspíš přemýšlíte nad tím, jestli si ho dokážete postavit sami anebo využijete nějakou stavební firmu. Jistě jste v minulosti zaznamenali některé kauzy se stavebními firmami, kdy firmy vybraly od klientů peníze, ale postavily maximálně základovou desku, a někdy ani to ne. Lidé tak přišli…